prijzen

Onderstaand een overzicht van de BOXen. Een BOX is voor 4 personen en is ook voorzien van drank. Prijzen zijn vermeld per persoon incl. BTW. Extra drank, fruit en andere versnapperingen zijn optioneel op het bestelformulier in te vullen.

teatimeBOX   I  26,- euro per persoon, te bestellen voor minimaal 4 personen.
Sandwiches: met zalm-yoghurt-dille, met boerenham-groententartaar en met kruidenkaas. Diverse kleine quiches. Verschillende glaasjes met lekkers. Zoetigheid: Cupcakes, Macarons en chocolade walnootgebakje. Drank: verse jus
-’d-orange, Arizona ijsthee en water.

inbetweenBOX   I  20,- euro per persoon, te bestellen voor minimaal 4 personen.
Broodjes met tapenade. Mozzarellaspiesjes met zongedroogde tomaat. Albondigas gehaktballetjes met chilisaus. Notenmix. Olijven. Kaasblokjes. Drank: fles witte en rose wijn, 4 blikjes bier en water.

happyfamilyBOX   I  30,- euro per persoon, te bestellen voor minimaal 4 personen.
Quiche. Sandwiches: met zalm-yoghurt-dille, met boerenham-groententartaar en met kruidenkaas. Baguettes: met Salchichon (Spaanse worstsoort), boerenham, Serrannoham, Manchego (Spaanse kaassoort) en boeren belegen kaas. Zoetigheid: Bolo de Arroz cakeje. Drank: melk, karnemelk en vruchtensap (uit de regio) en water. 

ranchoBOX   I  34,- euro per persoon, te bestellen voor minimaal 4 personen.
Gemarineerde sparerib (koud geserveerd). Gemarineerde kippenpootjes (koud geserveerd). Albondigas gehaktballetjes met chilisaus (koud geserveerd). Kipspiesjes met abrikoos en ananas (koud geserveerd). Broodjes met kruidenboter. Fuet worst (Spaanse peperworst). 7-lagen sla met spekjes en pijnboompitten. Drank: fles witte en rose wijn, 4 blikjes bier en water.

keepitrealBOX   I  30,- euro per persoon, te bestellen voor minimaal 4 personen.
Sandwiches: met zalm-yoghurt-dille en met kruidenkaas. Groente quiche. Gazpacho tomatensoepje met garnaaltjes. Mozzarella spiesjes met zongedroogde tomaat. Broodjes met tapenade. kaasplankje. Olijven. Drank: fles witte en rose wijn, vruchtensap (uit de regio) en water.

loveBOX   I  80,- euro voor 2 personen.
Aardbeien. Sandwiches: met zalm-yoghurt-dille, met boerenham-groententartaar en met kruidenkaas. Notenmix. Olijven. Peppadews (sweet pepper met kruidenkaas). Albondigas gehaktballetjes met chilisaus. Zoetigheid: Macarons en chocolade muffin. Drank: Champagne (0,75 cl) geserveerd uit flutes, jus d’orange en water.

elcheapoBOX   I  14,- euro per persoon, te bestellen voor minimaal 4 personen.
Witte en bruine zachte bolletjes met belegen kaas, komijn, achterham en Gelders gekookte worst. Fruit (seizoensgebonden). Drank: melk, water en vruchtensap (uit de regio).

surpriseBOX   I  34,- euro per persoon, te bestellen voor minimaal 4 personen.
De BOX wordt op het laatste moment samengesteld. Wij zorgen dat de BOX goed gevuld is met hartig en zoetigheid. Gevarieerd, seizoensgericht en producten uit de regio. Aangevuld met diverse dranken.

kiddoBOX   I  10,- euro te bestellen voor 1 persoon, maar alleen icm een andere BOX.
Bruin zacht bolletje met boterhamworst, een wit zacht bolletje met chocopasta. Ontbijtkoek. Bolo de Arroz cakeje. 1 zakje chips. Een surprise. Drank:  2 pakjes drinken (wicky of roosvice).

drinxBOX
Alle BOXen zijn voorzien van drank, maar uiteraard kunnen er drankjes extra besteld worden. Per fles of blikje. Kijk op het bestelformulier naar de mogelijkheden en de prijzen.